Forside      Om excel kurser      Excel undervisning      Kontakt
        
 
 

   Muligheder med et excel kursus
   Oversigt

Navn:
 

Mail:
 

Chat med en rådgiver

  Bookmark and ShareØnsker du et kursus som indeholder andre elementer eller en kombination af flere programmer, så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktside
eller ring 70 238 237De forskellige typer Excel kurser


Åbne kurser
De klassiske kurser er de åben kurser. Det er kurser, hvor 1-2 medarbejdere fra en virksomhed tilmelder sig et kursus indenfor et givent emne. Det kan være et generelt kursus i excel, word eller andre. Styrken ved de åbne kurser er at man ofte ikke betaler så meget på kurserne, det vil sige så længe man er 1-2 medarbejdere kan det for det meste betale sig. Svagheden ved dem, er at man sidder sammen med andre kursister fra andre virksomheder. De er måske på et andet niveau end en selv, og det vil sige der er ikke så meget tid til ens egne spørgsmål. Det næste problem ved de åbne kurser er også at man skal rejse for det, og bor man i vestjylland og skal en tur til København med en eller 2 overnatninger så er den billige pris ofte blevet overskygget af rejseomkostninger.

Virksomhedskurser
En anden type kurser er virksomhedskurser, hvor man hyrer et undervisningshus til at stille med en instruktør. Denne instruktør har man så til rådighed hele kurset igennem og sammensætter selv sammen med undervisningshuset og instruktøren indholdet på kurset. Fordelen ved den type kursus er at man ikke betaler mere for kurset for at få det tilrettet, samt an uanset om man er 2, 4 eller 8 personer på kurset så er prisen den samme. Desuden så er der ingen rejseomkostninger forbundet med denne typer kurser, da instruktøren kommer til jer. Ulempen ved denne slags kurser er, at I ikke kommer ud og møde andre personer fra andre virksomheder.

E-learning
Har du medarbejdere, der helst bare vil sidde og fordybe sig i ny viden helt for sig selv? Så kan E-learning være en løsning. Ved en e-learnings løsning, der vil kursisterne starte med at tage en test, der viser hvad niveau de ligger på og udfra det sammensættes der et online kursusforløb. E-Learning er en udmærket læringsform til nogle mennesker, men rigtigt mange mennesker kan ikke holde fokus længe nok til at få noget ud af denne læringsform. Hvis du skal i gang med e-learning, så husk at undersøg en 3-5 forskellige systemer – for der er stor forskel på dem

Excel undervisning
Der er mange forskellige slags excel undervisning, der altsammen hænger på den instruktør der varetager kurset. Sørg for at fortælle din kursusudbyder hvordan jeres kultur er på stedet, så de kan finde en instruktør med en undervisningsstil der passer til jer. På den måde blilver kurset langt mere effektivt. 
 

Copyright © 2010 Officekonsulenterne din leverandør af excel kurser