Forside      Om excel kurser      Excel undervisning      Kontakt
        
 
 

   Muligheder med et excel kursus
   Oversigt

Navn:
 

Mail:
 

Chat med en rådgiver

  Bookmark and ShareØnsker du et kursus som indeholder andre elementer eller en kombination af flere programmer, så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktside
eller ring 70 238 237Kursus i at bruge Pivottabeller i Excel

Specielt når man har brugt Excel i nogle år, så falder man på et tidspunkt over emnet Pivottabeller. Nogle de vælger at udforske emnet selv, andre de lytter til andre der siger at det er ALT for svært at arbejde med og kommer dermed aldrig igang med det. Hvis du tager udfordringen op og kommer på et kursus, hvor fokus er rettet mod at bruge Pivottabeller i Excel så vil du formentligt få øjnene op for hvor stærkt et værktøj det egentligt er.

Hvad er pivottabeller i Excel
Pivottabeller i Excel er et utroligt stærkt værktøj. Det bruges til at analysere på store datamængder som du ofte har fået leveret via jeres data warehouse eller lign. systemer. vved at benytte Pivottabeller i Excel, der vil du med få musseklik og lidt tilpasning opnå at kunne overskue selv meget store datamængder på meget kort tid.
Nogle kan bare sætte sig ned i kigge på Pivottabeller og så er de igang med det samme, mens andre lige skal have en introduktion til systemet inden de for alvor kan bruge det professionelt.

Et kursus i Pivottabeller i Excel
Hvis du hører til den gruppe der lige skal have en introduktion til Pivottabeller, hvordan man sætter dem op og hvordan man får styr på data til dem så er det måske værd at overveje et kursus i Pivottabeller i Excel. Uanset om du arbejder med gamle versioner som 97/200 eller de nyere XP/2003/2007 eller den helt nye Excel 2010 så kan der være store tidsmæssige besparelser forbundet med at komme på kursus i pivottabeller.
Typisk på et sådan kursus, der vil man inddrage dine data, således at du undervejs på kurset kan sidde og arbejde med de analyser som du skal benytte efterfølgende for kurset. Det vil gøre at du for det første bedre kan relatere dette relativt svære emne til din hverdag, men i ligeså høj grad også at du måskke har et næsten færdigt produkt efterfølgende for kursusdagen.

Hvor lang tid tager det?
Hvor lang tid det tager at lære pivottabeller i Excel, det kan være svært at sige da det er meget afhængigt af mængden af data du arbejder med, og hvor svære statistiske øvelser du skal ud i. Dog kan en enkelt kursusdag som regl gøre at du får et overblik over pivottabellerne i Excel og dermed selv kan arbejde videre med det. 
 

Copyright © 2010 Officekonsulenterne din leverandør af excel kurser