Forside      Om excel kurser      Excel undervisning      Kontakt
        
 
 

   Muligheder med et excel kursus
   Oversigt

Navn:
 

Mail:
 

Chat med en rådgiver

  Bookmark and ShareØnsker du et kursus som indeholder andre elementer eller en kombination af flere programmer, så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktside
eller ring 70 238 237Kom på et videregående excel kursus

Et videregående excel kursus, er ofte det næste skridt efter man har været på et grundlæggende Excel kursus. Det er her man lærer om at bruge de mere avencerede formler i Excel som eksempelvis opslagsformler, sum.hvis og andre meget anvendelige formler.

Avanceret formler i Excel
Der er mange af de lidt mere specielle formler, såsom lopslag, hopslag sog index. Disse formler er næsten uundværlige, hvis man vil andet end blot at opbygge simple budgetter. På dette Excel videregående kursus, vil du lære hvordan man med disse formler kan arbejde med de store datamængder og undgå en masse spildtid ved at bygge sine formler korrekt op.

Tabeller i Excel
Arbejder man med Office 2007 eller senere versioner, så er der en ny ting der hedder tabeller. Dette er helt klart et emne, som man ikke som bruger af excel kan ignorere, da disse nye tabeller gør at man meget nemt kan arbejde med store datamængder som man eksempelvis har hentet fra en database.
Når man henter data fra en ekstern datakilde i Excel, så vil den automatisk putte det hentede data ind i en tabel. Det kan virke ved første øjekast som om det blot er farvelade, men der er rigtigt mange ting i tabeller som kan spare brugeren tid.
På det videregående Excel kursus, der vil du komme til at arbejde intensivt med tabeller og de mange nye muligheder der findes når man putter sine data i Excel tabeller.

Pivottabeller
Et smeget stort emne i Excel er pivottabeller, som mange med en vis æresfrygt kaster sig ud i uden overhovedet at vide, hvad det kan bruges til. Mna kan på det videregående excel kursus inddrage pivottabeller, hvis man da ikke ønsker et særskildt pivottabels kursus hvor der kun er fokus på det emne.

Makroer
Man kan også berøre emnet makroer, men der vil vi nu anbefale at man kigger på et helt alm. makroprogrammerinskursus i Excel istedet. Det er et stort emne, der tager lang tid at lære og bruger man kun lige 1 time på det, så er man mere forvirret og det får man intet ud af. 
 

Copyright © 2010 Officekonsulenterne din leverandør af excel kurser