Forside      Om excel kurser      Excel undervisning      Kontakt
        
 
 

   Muligheder med et excel kursus
   Oversigt

Navn:
 

Mail:
 

Chat med en rådgiver

  Bookmark and ShareØnsker du et kursus som indeholder andre elementer eller en kombination af flere programmer, så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktside
eller ring 70 238 237Excel VBA programmeringskursus, får du noget ud af det?

Rigtigt mange arbejdsopgaver i Excel, de bliver gentaget dag efter dag, uge efter uge eller måned efter måned. Sidder du med sådanne opgaver, så sidder du måske også engang imellem og overvejer om ikke det kunne gøres smartere, mere effektivt eller i det mindst mere fejlfrit.

Programmer VBA (Visual Basic) i Excel
Skabeloner i Excel kan være alt fra en simpel budget skabelon, som man i en lille selvstændig virksomhed kan bruge til at følge op på de budgetter man lægger hvert år, og til store årsregnskabssystemer til store multinationale selskaber.
Uanset hvad så kan der spares tid på at få automatiseret nogle af opgaverne i Excel med lidt VBA programmering. Det er klart, at snakker vi om store komplekse løsninger så koster det meget mere at lave en færdig skabelon, men tilgængel vil den tid man sparer om året også være langt mere.

Lær selv at programmere VBA i Excel
Uanset hvad niveauet er for den skabelon, du måtte mangle i virksomheden, så er det vigtigt at medarbejderne der skal bruge skabeleonen efterfølgende er en aktiv del af udviklingen af systemet.
Det betyder at vores anbefaling er at DU selv deltager som sidemand i udviklingen af skabeloner i Excel, på den måde vil du selv undervejs være med til at præge systemet og vigtigst af alt så kan du selv vedligeholde systemet efterhånden som det trænger til opdateringer. På et Excel VBA kursus vil du opleve at du får præsenteret en masse nye muligheder, for hvordan du med "simple" værktøjer kan programmere dig ud af de fleste arbejdsopgaver.

Excel VBA kursusindhold
Du skal på dette kursus sørge for at det bliver målrettet til din hverdag, da et åbentkursus indenfor VBA ikke vil give dig dedt udbytte du ellers med rette kunne forvente.
Du skal bruge dine arbejdsopgaver i løbet af kurset, således at du når du kommer hjem har nogle skabeloner du kan arbejde videre med der passer til din hverdag. 
 

Copyright © 2010 Officekonsulenterne din leverandør af excel kurser