Forside      Om excel kurser      Excel undervisning      Kontakt
        
 
 

   Muligheder med et excel kursus
   Oversigt

Navn:
 

Mail:
 

Chat med en rådgiver

  Bookmark and ShareØnsker du et kursus som indeholder andre elementer eller en kombination af flere programmer, så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktside
eller ring 70 238 237Kom på excel kursus i hele landet


Uanset, hvor din virksomhed bor henne så findes der et Excel kursus i nærheden. Det er klart der er forskellige typer excel kurser så afhængig af hvilken type excel kursus, du ønsker så er der forskellige ting du skal tage højde for i forhold til placering af kurset.

Åbne kurser
Vælger du et åbent kursus, så er det selvfølgelig vigtigt dit kursus det kører i nærheden af hvor medarbejderne enten bor privat eller, hvor virksomheden ligger placeret i landet. Alternativet er at medarbejderne skal bruge alt for lang tid på transport til og fra kurset. Det kan betyde at medarbejder ikke kommer veludhvilet frem på kurset og ikke opnår stor tilfredshed fordi de tænker på hvordan de kan nå hjem i tide til at hente børn, købe ind og lave mad. Så hvis din virksomhed ligger tæt på København så skal du vælge et åbent Excel kursus i København

Lukket kurser rundt omkring i landet
Uanset hvor din virksomhed ligger i landet, så kan det ofte betale sig at få instruktøren til at komme til virksomheden istedet for at tage ud til instruktøren. Som det er beskrevet andetsteds, så er der mange fordele ved dette - men en af de mest oplagte er naturligvis at medarbejderne ikke skal bruge tid på at køre frem og tilbage. Så selvom du bor i Aalborg og ønsker at et excel kursus i Aalborg så kan det sagtens aftales med kursusleverandøren at de kommer til dig i din virksomhed.

Excel kursus på et hotel nær dig
Det kan ofte også aftales med kursusleverandøren at de booker et hotel hvor I kan være på. Dette er ofte aktuelt, hvis I ikke selv har lokalerne eller hvis I ønsker at komme ud og eventuelt lave it kurser med teambuilding eller lign. arrangementer. Her kommer der som regel en ekstraudgift oveni, både for administrationen men også hvis de skal ud og booke maskiner til kurset. 
 

Copyright © 2010 Officekonsulenterne din leverandør af excel kurser