Forside      Om excel kurser      Excel undervisning      Kontakt
        
 
 

   Muligheder med et excel kursus
   Oversigt

Navn:
 

Mail:
 

Chat med en rådgiver

  Bookmark and ShareØnsker du et kursus som indeholder andre elementer eller en kombination af flere programmer, så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktside
eller ring 70 238 237Lær de formler, der sparer dig for tid!

Der er mange formler i Excel. Der er både de "simple" formler til at lægge tal sammen med, så er der de lidt mere avanceret formler til at lave opslag, og betinget summeringer. så er der de statistiske formler, og så er der alle de formler som man aldrig kommer i nærheden af, fordi man simpelthen ikke ved hvad de indeholder.

Lær formler på et formelkursus
Der findes kurser, der har til formål at lære dig som kursus deltager at arbejde struktureret med formler i Excel. Det kan lyde som et relativt kedeligt kursus, hvor man blot gennemgår den ene formel efter den anden. Det kan selvfølgelig godt tænkes at de kurser også findes - men de excel formel kurser vi skriver om her er allesammen nogle, der aktivt går ind på hvad du arbejder med i din hverdag og udfra det finder de formler der er relevante for din arbejdsdag.

Hvad indeholder et formel kursus
Det er meget forskelligt, men vi anbefaler at du tager et virksomhedstilrettet formel kursus, da dette uden tvivl vil give dig det bedste resultat. Som du måske har læst på vores siden om de virksomhedstilpasset kurser så vil du på et sådan kursus, selv kunne komme med input til hvad der skal gennemgås på kurset. Det betyder at dit formel kursus, kan tage udgangspunkt i de filer du arbejder med til hverdag og udfra de filer vil instruktøren så finde de relevante formler, som du skal lære i løbet af dagen.
Det kunne være formler som eksempelvis:
  • Betinget sum, tæl, gennemsnit
  • opslags funktioner (LOpslag, VOpslag)
  • Tekkstbehandlingsfunktioner til at arbejde med celleindhold
Og så kunne det selvfølgelig være alle mulige andre formler, som du i samarbejde med kursusudbyderen definerer.

Hvad så nu?
Det er nu du skal tage kontakt til din excel kursusudbyder og spørge om de kan levere et Excel formel kursus for dig og dine kollegaer, så I allerede idag kan blive langt mere effektiv på kontoret. 
 

Copyright © 2010 Officekonsulenterne din leverandør af excel kurser