Forside      Om excel kurser      Excel undervisning      Kontakt
        
 
 

   Muligheder med et excel kursus
   Oversigt

Navn:
 

Mail:
 

Chat med en rådgiver

  Bookmark and ShareØnsker du et kursus som indeholder andre elementer eller en kombination af flere programmer, så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktside
eller ring 70 238 237De nye muligheder i Excel 2007

Office 2007 opgraderingskursus
Den nye Office 2007 er på gaden og har faktisk været det et stykke tid. Det betyder at der er mange virksomheder, der er begyndt at skifte til denne pakke. Det betyder for medarbejderne at de endnu engang skal til at sætte sig ind i en ny måde at arbejde med Officeprogrammerne på.
I de tidligere opgraderinger af Officepakken har det blot handlet om at man skulle lære nogle nye funktioner, hvis man havde brug for dem mens de gamle funktioner stadigvæk lå de samme steder i Excel. I den nye Office 2007, der har Microsoft taget hele Excel og revet det fra hinanden og sat det sammen igen på en helt ny måde. Så når du få implementeret denne officepakke i virksomheden, er det ret vigtigt at få opgraderet medarbejderne til at kunne finde rundt i den nye Excel. Det kan du klare ved et office 2007 kursus

Generel introduktion til den nye brugerflade
På et opgraderingskursus i Excel 2007 der vil man ofte starte med at gennemgå den nye måde, som programmet er bygget op på. For der er sket rigtigt meget i strukturen i programmet. Man har erstattet de mange menuer og undermenuer med et nyt smart fanebladssystem i toppen.
Det kan virke som et unødvendigt emne, men vores erfaring er at det er meget vigtigt at bruge den tid der er nødvendig på dette emne.

Nye funktioner i Excel 2007
Der er kommet rigtigt mange nye funktioner i Excel 2007. Nogle funktioner er dem som vi er mange der har manglet i flere år, mens andre funktioner er af den type vi ikke vidste vi manglede. Dog er der kommet så meget nyt i forbindelse med betinget formatering, tabeller og pivottabeller at det helt sikkert retfærdiggører en installation af den nye Office pakke.
Mange af de nye funktioner, der er kommet i Excel 2007 handler om at gøre arbejdet langt mere effektivt. Det betyder at eksempelvis brugen af tabeller til store datamængder indeholder mange spændende funktioner til at lette arbejdet med summer, formateringer, oprettelse af nye kolonner og rækker. For os der er vant til at arbejde med store datamængder i Excel er der virkelig tid at spare.

Næste step
Der er mange emner man kan gribe fat i i Excel, og et naturligt step herfra er at dykke ned i de specialiserede emner som eksempelvis Pivottabeller i Excel. 
 

Copyright © 2010 Officekonsulenterne din leverandør af excel kurser