Forside      Om excel kurser      Excel undervisning      Kontakt
        
 
 

   Muligheder med et excel kursus
   Oversigt

Navn:
 

Mail:
 

Chat med en rådgiver

  Bookmark and ShareØnsker du et kursus som indeholder andre elementer eller en kombination af flere programmer, så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktside
eller ring 70 238 237Powerpivot kursus - hvad indeholder det?

Hvad er PowerPivot egentligt for noget?
PowerPivot er et nyt værktøj som Microsoft har fundet på for at hjælpe de mange der sidder med Excel og har svært ved at få al deres data ind i samme excelark. PowerPivot er et system der i teorien ikke har nogle begrænsninger på, hvor meget data man kan arbejde med. Det er super smart og der er stor integration mellem Excel 2010 PowerPivot og resten af Microsoft Office - og selvfølgelig også Excel 2010 og dets standard pivottabeller. Spørgsmålet er dog om programmet holder vand - for hvad kan man der, som man ikke kunne i den gammeldags standard pivottabel i Excel?

Hvad kan PowerPivot af spændende ting?
PowerPivot er et tillægsprogram der er gratis og leveres af Microsoft. Det installeres og lægger sig som en fast del af Microsoft Excel 2010. Det er banebrydende teknologi der giver mulighed for at analysere ofte millionvis af rækker på en nem, hurtig og effektiv måde. Desuden er der igennem PowerPivot meget stor integration til eksempelvis SharePoint 2010, der er Microsoft flagskip indenfor deling af viden.

Hvordan lærer man spå mere om dette powerpivot
Der er selvfølgelig flere måder at lære mere om PowerPivot til Excel 2010, en måde der er god til at starte med er at se nogle videoer om emnet. Der kan du altid gå til denne side og se videoer. Det kan dog være lidt op af bakke at sidde og se videoer, hvor de snakker engelsk og måske på en måde der er noget svær tilgængelig. Så et alternativ til denne løsning er at tage et PowerPivot kursus ved en af de anerkendte kursusleverandører som eksempelvis officekonsulenterne.

Så kan det betale sig?
Det er altid svært at sige, men en ting kan man dog sige. Hvis din virksomhed vælger at opgradere til Office 2010, så skal der følge noget efteruddannelse med af brugerne. Der er kommet flere nyheder som kan spare medarbejderne for en masse tid.
Der er flere kurser derude, men her er et eksempel på et excel 2010 kursus 
 

Copyright © 2010 Officekonsulenterne din leverandør af excel kurser