Forside      Om excel kurser      Excel undervisning      Kontakt
        
 
 

   Muligheder med et excel kursus
   Oversigt

Navn:
 

Mail:
 

Chat med en rådgiver

  Bookmark and ShareØnsker du et kursus som indeholder andre elementer eller en kombination af flere programmer, så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktside
eller ring 70 238 237Excel 2010 kursus, kan det betale sig

Excel 2010 kurser, mange er allerede igang
Office 2010 er nu på gaden på dansk, det betyder at virksomheder nu skal til at overveje om den nye Officepakke er noget for dem. Der er sket nye ting i Office 2010 i forhold til Office 2007 - men det er klart de helt store ændringer de skete i skiftet mellem 2003 og 2007.
Der er dog sket nogle ændringer, som måske er værd at kigge på i forhold til Excel 2010, nedenfor vil vi prøve at fortælle lidt om de ændringer der har været som DU kan få noget ud af som bruger af excel 2010. Samt hvorfor du måske skal overveje et office 2010 kursus

Slicer og Spotlight
Der er kommet nye værktøjer til at analysere data i Excel med. 2 af de nye smarte ting er henholdsvis slicer og spotlight som der giver en masse forbedret overblik over store datamængder. Værktøjet slicer kan bruges til at lave visuelt drill-down på data således at man ikke skal sidde med store uoverskluelige lister, men blot kan vælge hvilke data man vil se. Det er en smart feature som der uden tvivl vil spare mange mennesker for meget tid fremover.
Spotlight er en måde at lave inline visuelle effekter på data. Det kan godt minde lidt om den betinget formatering der kom i Office 2007 - men det skal faktisk mere opfattes som inline grafer. Det kan give et meget hurtigt overblik over, hvordan data er skuet sammen i forhold til hinanden.

Bedre integration med SharePoint og lign. værktøjer
Der er ingen tvivl om at Microsoft satser benhårdt på SharePoint, og med den nye Office 2010 og ikke mindst Excel 2010, der er der endnu engang kommet yderligere fokus på integrationen med SharePoint. Der er kommet forbedret muligheder for at dele excel filer på teamsites og arbejde sammen om dem i gruppen af kollegaer.

Så kan det betale sig?
Det er altid svært at sige, men en ting kan man dog sige. Hvis din virksomhed vælger at opgraderre til Office 2010, så skal der følge noget efteruddannelse med af brugerne. Der er kommet flere nyheder som kan spare medarbejderne for en masse tid.
Der er flere kurser derude, men her er et eksempel på et excel 2010 kursus 
 

Copyright © 2010 Officekonsulenterne din leverandør af excel kurser